Rejuvance

Terapia Rejuvance

CÂT DE MULT VREI SĂ-ȚI PUI ÎN VALOARE FRUMUSEȚEA ȘI SĂ-ȚI PĂSTREZI TINEREȚEA TIMP ÎNDELUNGAT?

Cât de mulțumită ești de cum arată tenul tău AZI?

Ai schimba ceva din ce nu-ți place?

Câtă atenție acorzi tu sănătății tale, știind că FRUMUSEȚEA VINE DIN INTERIOR?

Cât de bine te hidratezi? Apa este esențială în procesul de hidratare, nu doar a tenului, ci și a întregului organism. CORPUL și TENUL sunt altarul sufletului tău!

Tu știi cum se bea apa corect? Există și aici un mic secret care ajută mult în hidratare.

Și mai contează încă ceva: Cât de alcalină este apa pe care o bei?

Oricum ar fi, oricare ar fi stadiul frumuseții și sănătății tale ACUM, stai liniștită, EU sunt AICI să te consiliez și să te ajut în acest sens, pentru că asta-i MISIUNEA mea și chiar IUBESC să fac asta!

Orice femeie din lumea asta MERITĂ să fie FRUMOASĂ și SĂNĂTOASĂ!

ACUM ai la dispoziție o metodă inovatoare, unică și naturală de Lifting Facial Natural, complet neinvazivă și extrem de eficientă pentru redarea aspectului proaspăt și întinerit al tenului tău:  TEHNICA TERAPEUTICĂ REJUVANCE! 

Ce beneficii vei obține în urma ședințelor de terapie Rejuvance?

Tehnica terapeutică Rejuvance, fiind o metodă de lucru asupra corpului, prin intermediul feței, generează, pe lângă efectele estetice evidente, și alte beneficii, precum: regenerarea celulară, eliminarea aderențelor, detoxifiere prin stimularea sistemului limfatic, o hidratare sporită a tenului prin stimularea elastinei și colagenului în mod natural, o profundă relaxare fizică, mentală și emoțională, liniște și pace interioară, eliminarea completă a stresului, un somn mai profund și mai odihnitor, claritatea gândirii, re-echilibrarea perfectă a sistemului nervos, o respirație ușurată, o mai bună funcționare a articulației temporo-mandibulare (care ajută în procesul de masticație), dispariția durerilor de cap și a migrenelor, diminuarea până la dispariția completă a durerilor cervicale, reconturarea mai bine definită a feței, tonifierea mușchilor feței și ai gâtului, dispariția ridurilor fine și netezirea celor mai adânci și o stare de bine generală.

Efecte durabile timp îndelungat și după terminarea protocolului terapeutic.

CONTRAINDICATII:

Nu se recomandă aplicarea tehnicii terapeutice Rejuvance în cazuri de:

  • Diabet zaharat
  • Sarcină
  • Afecțiuni dermatologice si psihice severe
  • Pacienti cu cancer pe peioada chimioterapiei
  • Tratament injectabil la mai puțin de 6 luni de la intervenț

Această terapie se adresează tuturor acelora care nu sunt pregătiți să accepte eventualele: neplăceri, riscuri si reacții adverse ale intervențiilor chirurgicale de lifting facial, sau al injecțiilor cu diferite substanțe (botox, acid hialuronic, vitamine, etc).

 

Programează-te AICI!