Cursuri Access Bars - Terapia Access Bars

CE ESTE ACCESS BARS – din cadrul Sistemului Access Consciousness?

Este o metodă dinamică care te ajută să schimbi în bine tot ceea ce vrei să schimbi în viața ta.
Este prima clasă în Access Consciousness, un sistem dinamic de instrumente și informații proiectate să transforme orice aspect al vieții tale.
Este o metodă de eliberare a blocajelor emoționale, mentale, fizice, cu ușurință totală.
Este un instrument de prim ajutor, extrem de valoros pe care îl poți folosi, ca atare, sau îl poți adăuga oricarei terapii, metode de consiliere si de dezvoltare personala.
Este o metodă care te ajută să-ți transformi conștiința și este, actualmente, prezentă în 176 de țări.
Este o tehnică de eliberare a stresului, prin care obții o pace profundă, claritate legat de ceea ce ești și ce vrei să creezi, și o mai mare capacitate de a fi prezent și mai conștient în viața ta.

În urma unei sedințe de terapie Access Bars, în cel mai rău caz te vei simți ca după un masaj fantastic, iar în cel mai bun caz, întreaga ta viață se va schimba radical in BINE.
Ești tu dispus să-ți dăruiești o oră pentru a-ți schimba viața?

Există 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt atinse ușor, încep să elibereze limitările, convingerile limitative și programele legate de diferite aspecte ale vieții tale. Se numesc BARS întrucât sunt niște bare de energie poziționate pe cap, care se deblochează și încep să ruleze liber, în urma acestei terapii. Aceste bare se referă la: Conștientizare, Sperante și Visuri, Prosperitate, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Stoparea Îmbătrânirii, Creativitate, Bucurie și Tristețe, Bunătate, Pace, Calm, Recunoștință, Timp și Spațiu, Comunicare, etc.

Când este recomandat să primești o terapie Access Bars?
Oricând și în orice situație de sănătate și de viață poți beneficia de această tehnică, cu schimbări majore în BINE, rapide și miraculoase, în ce te privește. Terapia Access Bars poate fi folosită în: supărări, afecțiuni fizice de orice fel și de orice gravitate, depresie, stres, dificultăți de vorbire și de exprimare, tulburări de somn, anxietate, frigiditate, impotență, autism, stres postraumatic, dificultăți de învățare, relații dificile, oboseală cronică și lipsa dorinței de viață, lipsa banilor, obezitate, în timpul sarcinii, înainte și după intervenții chirurgicale, blocaje energetice și emoționale, tulburări psihice, și lista poate continua la infinit.

Cui se adreseaza acest curs?
Oricărei persoane care dorește să învețe o tehnică care aduce mai multă claritate, ușurință, sănătate, bucurie și armonie în toate aspectele vieții sale și a celorlalți cărora le oferă această minunata terapie.

Cercetarea științifică privind efectul terapiei Access Bars asupra creierului
S-au efectuat numeroase cercetări științifice de monitorizare a creierului înainte și după o ședință de Access Bars de către dr. JEOFFREY FANNIN. Acesta a descoperit că înainte de ședința de Access Bars creierul era suprasolicitat, în diverse stadii de deviere de la starea sa normală de sanatate, iar după o ședință de Access Bars creierul era echilibrat, având funcțiile optimizate, în stare perfect normală de funcționare.

Așadar, Access Consciousness, din care face parte si Access Bars, este un sistem pragmatic de instrumente, procese, metode care te ajută să devii mai conștient în toate aspectele vieții tale, să eliberezi durerea/disconfortul din corpul tău, să-ți ușurezi viața pe toate planurile, să ai relații mai bune, să fii mai relaxat, mai fericit și să te simți împlinit cu tot ceea ce faci zi de zi.
Access Bars îți oferă instrumente care te ajută să trăiești conștient, să fii mai prezent și mai conștient și să creezi conștient tot ceea ce-ți dorești.
Întregul sistem Access Consciousness a fost dezvoltat în California în urmă cu mai bine de 25 ani de Gary Douglas și Dr. Dain Heer.
Access Bars este, practic, un curs de o zi în care înveți cum să faci această minunată terapie și să transmiți bucurie și, totodată, să primești, la răndul tău, cu bucurie Access Bars (2 ședințe le oferi și 2 ședințe le primesti).
La sfârșitul clasei de Access Bars vei primi o diplomă de Certificare Internațională de Practician Access Bars eliberată de Access Consciousness California și ești, în mod automat, promovat pe site-ul www.accesconsciousness.com în calitate de Practician Access Bars în localitatea de reședință, pentru a fi mai ușor de accesat de viitorii tăi clienți.

   Organizez cursuri de Access Bars acreditate - formator autorizat Catalina Paun.

  Pentru inscrieri va rog sa ma contactati telefonic la 0773387965

Organizez cursuri de Access Bars la București, și la cerere, și în orice alta localitate (minim 8 cursanti). Prețul cursului: 1460 Ron, cu suport de curs și diploma acreditata Access Consciousness. În urma cursului beneficiați de acreditare de Practician Access Bars pe site-ul oficial Access Consciousness. Pentru informații ma puteți contacta la: 0773.387.965.
Cei care doresc sa repete cursul beneficiază de reducere 50% din valoarea acestuia, prețul fiind în acest caz: 730 Ron.