Bowen

Ce este terapia Bowen?

Este o terapie holistica extrem de eficienta si delicata care reactiveaza practic “doctorul tau interior” intr-o maniera relaxanta, neinvaziva si complet naturala, cu scopul de a produce o resetare la nivel celular si a-ti reprograma, astfel, organismul sa se autovindece in ritmul si limitele sale proprii. In urma terapiei Bowen, odata cu relaxarea totala a corpului se activeaza abilitatea proprie a organismului de a redresa orice problema a corpului si a mintii, prin re-echilibrarea si rearmonizarea acestuia, restabilindu-se astfel starea de bine si de sanatate pre-existenta.
Tehnica terapeutica Bowen reprezinta o modalitate unica de a re-echilibra neuro-muscular organismul, lucrand prin intermediul sistemului nervos, la nivel muscular, dar si prin intermediul sistemelor circulator si limfatic, prin detoxifierea corpului in scopul vindecarii.
Asadar, in esenta, tehnica Bowen se bazeaza pe capacitatea proprie a organismului uman de a se autovindeca, prin intermediul propriului sau doctor interior, capacitate pe care orice fiinta vie o are in mod natural de la nastere!
Tehnica Bowen se adreseaza, atat corpului, cat si mintii si sufletului, ceea ce inseamna ca ea influenteaza, simultan, in mod pozitiv, organismul uman pe toate cele trei nivele – mental, emotional si fizic, restabilind, astfel, sanatatea si vitalitatea, pofta de viata si, mai ales, revigorarea generala a intregului organism.

 

CE BENEFICII POTI OBTINE CU TERAPIA BOWEN?

• O anamneza (consultatie), evaluari si reevaluari ale starii de sanatate si consiliere incluse in cadrul sedintelor de terapie, precum si intocmirea unui protocol de tratament coroborat cu informatiile furnizate.
• Beneficiile tehnicii Bowen, resimtite inca de la prima sedinta de tratament, precum: relaxarea, regenerarea celulara, recalibrarea fizica, mentala si emotionala, liniste si pace interioara, eliminarea completa a stresului, un somn mai profund si mai odihnitor, resetarea Sistemului Nervos Central, detoxifierea organismului si eliminarea oricarui disconfort.
Efecte durabile timp indelungat si dupa terminarea protocolului de tratament, prin resetarea organismului la nivel celular.

Desi sunt simple si delicate, miscarile Bowen au efecte complexe. Pacientii declara deseori ca simt o profunda stare de relaxare, un sentiment de pace launtrica, o centrare plina de calm, o stare mentala mult mai armonioasa, fara stres, si iau decizii mai inspirate. In lumina acestor efecte rezulta ca terapia Bowen influenteaza corpul uman intr-un mod integral, armonizand toate sistemele organismului si determinand functionarea acestora la parametrii optimi.

 

Oboseala si lipsa de energie te coplesesc?
Muncesti de dimineata pana seara, cu gandul sa le faci pe toate. E clar, te straduiesti, dar nu intotdeauna reusesti sa tii pasul si tot ce nu realizezi azi amani pe maine, care e poate mai incarcat decat azi, sau oare esti tu coplesit? Iar noaptea, cand planuiesti sa te odihnesti, o sumedenie de ganduri te inconjoara, iar somnul, ori dispare, ori nu mai e la fel de ohihnitor ca altadata? Si asta parca se repeta de fiecare data la infinit. De unde energie maine, daca azi nu te poti odihni?
De altfel, calitatea somnului si influenta gandurilor noastre conteaza extrem de mult pentru starea imunitatii noastre, si de aceea e bine sa fim permanent constienti cum sa traim sanatos si in armonie cu sinele nostru divin si cum sa ne pastram permanent mintea intr-o stare despirit benefica, de pace si liniste interioara, fiind doar simplii observatori ai realitatii exterioare, fara a experimenta vreo implicatie emotionala.
As aminti aici ce spunea: David R. Hamilton, ca: “Mintea vindeca corpul!”, si chiar asa si este.

Frica zilei de maine nu-ti da pace?

Te ingrijorezi prea mult si ti se pare ca tu pierzi controlul vietii tale? Asa devii mai anxios si depresia e la un pas distanta. Ori, tot atat de aproape de tine pot fi si Pacea, Armonia si Linistea Interioara, daca vrei sa gasesti solutii si esti in cautarea lor.
Stresul e pretudindeni si simti ca te cuprinde, iar starile emotionale negative pe care le resimti reactiveaza diverse afectiuni mai vechi si simti mereu un disconfort, rezisti, dar nu te resemnezi si asta chiar conteaza.
Orice forma de stres iti poate genera emotii neplacute care, cu timpul, iti afecteaza mai intai planul emotional si pe cel mental, ca mai apoi sa produca efecte somatice in planul tau fizic, si astfel apare starea de disconfort, de durere sau disfunctonalitate a unuia sau mai multor organe. In acest fel se produce o anumita dereglare in corp, care va genera in scurt timp o alta dereglare sau disfunctionalitate, pentru ca organismul uman functioneaza normal ca un tot unitar si, astfel, e importanta mentinerea acestuia in parametrii optimi de functionare.


DACA TU CAUTI SOLUTII LA TOATE ACESTE NEAJUNSURI, ASTAZI EXISTA TERAPIA BOWEN!

Contacteaza-ma pentru detalii!