In ce consta Terapia Rejuvance

ÎN CE CONSTĂ TEHNICA TERAPEUTICĂ REJUVANCE?

 

Terapia Rejuvance relaxează structurile feței, le redă suplețea și flexibilitatea naturală.

Mișcările delicate, specifice acestei tehnici, se aplică in șase ședințe, care se succed la interval de minim 2-3 zile, maxim 7 zile, pentru menținerea efectelor obținute în urma ședințelor anterioare.

Fiecare ședință se va adresa, pe rând, tuturor structurilor implicate în expresia feței (piele, țesut conjuctiv, mușchii feței, ai gâtului și decolteului), iar rezultatele vizibile vor apărea progresiv și gradual, de la o zi la alta. După terminarea celor 6 ședințe, se recomandă 2 ședințe de întreținere, câte una la fiecare 2 săptămâni, și apoi câte o ședință de întreținere pe lună, pentru menținerea efectelor pe termen lung. Ședințele de întreținere au rolul de a potența rezultatele obținute în urma celor 6 ședințe și vor ajuta la încetinirea procesului de îmbătrânire a tenului. După o ședință de aproximativ 60 minute, vă veți simți și veți arăta ca după o noapte de somn odihnitor.

Deși nu se folosesc seruri, creme sau electricitate, stimularea colagenului și elastinei, esențiali pentru menținerea tonifierii și fermității mușchilor feței, se realizează în mod natural, din interior, printr-o ușoară presopunctură cu ajutorul degetelor. În cadrul ședințelor de terapie Rejuvance se lucrează pe rând: fața, capul, gâtul, umerii și pieptul, zone prin care trec toate meridianele noastre energetice, care reprezintă canale prin care energia străbate întregul nostru corp. Dacă sunt zone în care această energie e blocată, prin terapia Rejuvance se restabilește, practic, fluxul normal al acesteia în tot corpul, motiv pentru care se optimizează funcționarea fiziologică a întregului organism și se re-echilibrează perfect sistemul nervos al clientului, care va resimți imediat o stare de relaxare profundă.