Ce este Terapia REJUVANCE

CE ESTE TERAPIA REJUVANCE?

Rejuvance reprezintă o terapie holistică, care influentează în mod pozitiv întregul organism, din perspectiva: trup, minte si spirit, cu rezultate benefice multiple, atât la nivel estetic, cât si la nivel mental si emotional.       

Cerând oamenilor să zâmbească, chiar și pentru câteva secunde, oamenii de știință au observat schimbări benefice la nivelul sistemului nervos și modificări ale secrețiilor hormonale, care induc starea de bucurie și satisfacție, explicându-se în acest fel corelarea dintre corpul fizic și starea emoțională și mentală, motiv pentru care tehnica Rejuvance reprezintă o terapie holistică.

Aceste studii explică reacția celor care beneficiază de Rejuvance: relaxarea musculară, eliminarea tensiunii asociate cu anxietatea, mânia sau tristețea, eliminarea stresului si restabilirea stării generale de bine.

Fără creme, fără seruri, fără electricitate, complet naturală, cu rezultate extraordinare, similare celor obtinute în urma interventiilor invazive de tip chirurgical, terapia Rejuvance este, practic, gimnastica/fitness-ul mușchilor faciali, unica manieră în care sunt lucrați ca la sala, fiind astfel tonifiați în mod natural.